Hoi, Ik ben Erik!

Mijn naam is Erik de Koning, 32 jaar en ik woon in het centrum van Amsterdam. Ik heb Business Administration gestudeerd met een specialisatie in Marketing. De afgelopen 9 jaar (en nog steeds) ben ik werkzaam geweest binnen diverse Martketing en Sales functies op zowel lokaal als internationaal niveau. 


Gedurende mijn werk bij diverse multinationals heb ik mensen zien worstelen met de hoge werkdruk en de hoge verwachtingen die zij ervaren. Sommigen heb ik zien eindigen in een zware burn out. Dit heeft me zeer bewust gemaakt van mijn eigen mentale gesteldheid en de mogelijkheden die we hebben om onszelf mentaal gezond te houden. 


Sindsdien, ben ik me gaan verdiepen in de zeer interessante wetenschap van onze hersenen. Er is nog veel onbekend, maar er zijn zeker al veel behulpzame inzichten over de werking van ons brein.

Ik heb mijn vaste baan opgezegd en ben een half jaar gaan reizen. Tijdens deze reis door Zuid Amerika en Aziƫ heb ik veel inspirerende mensen leren kennen en heb ik een 10 daagse meditatie gedaan wat mij ook zeer interessante inzichten heeft gegeven.

Dit alles leidde ertoe dat ik wilde leren van de allerbeste op het gebied van Life Coaching. Ik heb daarom een professionele coaching opleiding gevolgd bij het wereldberoemde Antony Robbins and Cloe Madanes training center, beiden staan aan de wereldtop op het gebied van coaching en relationele therapie.


Inmiddels ben ik een gecertificeerd coach, heb ik mijn bedrijf KICK Coaching opgezet en heb ik allerlei mensen van diverse leeftijden en met diverse doelen succesvol kunnen coachen. Ik doe dit met zeer veel plezier en het geeft mij elke keer weer een zeer voldaan gevoel. :)